apk4love.com review: is apk4love.com betrouwbaar? (2024)

  • Vertel jouw Verhaal
  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文

  • nl

    • Deutsch
    • English
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本
    • Nederlands
    • Português
    • Romanian
    • Russian
    • 繁体中文
    • Ukrainian
    • 简体中文
    • Vertel jouw Verhaal

    apk4love.com betrouwbaar?Bezoek de site

    Is apk4love.com betrouwbaar?

    We tonen oudere gegevens omdat de site momenteel niet beschikbaar is (foutmelding 503)

    Warning

    This website hasn't been scanned in more than 30 days ago. Press the button to get a real time update.

    apk4love.com review: wat is jouw gevoel bij apk4love.com?

    Hoe kan ik mijn geld terugkrijgen?

    apk4love.com heeft een matige vertrouwensscore. Waarom?

    apk4love.com is mogelijk een nep website. Meer onderzoek wordt geadviseerd. De review van apk4love.com is vrij laag. We hebben de review score bepaald met behulp van een computeralgoritme. Het algoritme kijkt naar meer dan 40 datapunten, op basis waarvan het een review score creëert. Bronnen zijn klantbeoordelingen van derden, de locatie van het bedrijf, de hostingpartij die door de website wordt gebruikt, of de website namaakproducten verkoopt, etcetera. De beoordeling van de website is wat laag. Neem daarom even de tijd om zelf te controleren of de website betrouwbaar is. Onze review score is slechts een aanbeveling.

    Positieve Resultaten

    We hebben een geldig SSL-certificaat gevonden

    DNSFilter labelt deze site als veilig

    Negatieve Resultaten

    De Tranco-rang (hoeveel verkeer) is vrij laag

    De server heeft verschillende laag beoordeelde sites

    Het domein registratie bureau van deze website is populair onder oplichters

    De leeftijd van deze site is (erg) jong

    TOON GEDETAILLEERDE ANALYSE

    Klantervaringen van apk4love.com

    Beoordeel als eerste [webshopname]

    Er zijn nog geen reviews voor [webshopname] op scamadviser.com.

    Totaal aantal recensies: 0Gemiddelde score: 0 sterrenLees Meer

    Advertorials

    Full Stack Developer Wanted

    apk4love.com review: is apk4love.com betrouwbaar? (3)

    Are you a creative Full Stack Developer who thrives on challenges and takes pride in delivering exceptional results? Join our dynamic and growing internet company where your skills will shine. With a minimum of a bachelor's level education, at least 5 years of relevant experience, and a strong command of HTML5, CSS, and JavaScript, you'll fit right in. Experience with React, VueJS, or Laravel is a plus. Excellent English communication skills and a curious mindset are essential. Enjoy a competitive salary, retirement plan, remote work flexibility, and opportunities for professional growth in an international community. Join us and grow with our innovative team!

    Contact Us

    Stand with Us Against Scams!

    apk4love.com review: is apk4love.com betrouwbaar? (4)

    Get ready to take a stand against online fraud at theGlobal Anti-Scam Summit (GASS) Europe2024! Presented by theGlobal Anti-Scam Alliance (GASA)andEuroconsumers, this two-day event onJune 24th & 25this your chance to be part of a global movement to protect consumers and businesses. Join us virtually and make your voice heard in the battle against scams. ScamAdviser is proud to be participating in this event. Together, we can make a difference!

    FREE REGISTRATION

    Reviews apk4love.com

    Webshop Beoordeling

    De Tranco-rangorde van deze website is laag. Dit kan als laag worden beschouwd in relatie tot andere websites in het land van herkomst. Als je denkt dat deze website erg populair moet zijn, investeer dan extra tijd in het onderzoeken van het bedrijf, want dit is verdacht. Voor een kleinere of startende website kan een lage ranking als normaal worden beschouwd.

    We hebben de review score van apk4love.com verlaagd omdat we verschillende websites op dezelfde server met een lage beoordeling hebben gevonden. Online scammers hebben de neiging om meerdere kwaadwillende websites op te zetten op één server, soms meer dan honderd tegelijkertijd. Je kunt zien welke andere websites we hebben gevonden door op het tabblad 'Server' op deze pagina te klikken.

    Deze website is onlangs opgezet. Wij adviseren je dan ook om echt de tijd te nemen om deze site te bekijken voordat je ermee aan de slag gaat. Je kunt hiervoor onze blogpost "How to recognize a scam" gebruiken. Oplichtingssites zijn vaak erg jong. Ze worden na een paar maanden van het web verwijderd omdat te veel consumenten negatieve recensies en commentaren in de sociale media hebben achtergelaten. Tot die tijd zullen ze proberen je op te lichten.

    Technische beoordeling

    We hebben de beoordelingsscore van de website verlaagd omdat deze gebruik maakt van registerfaciliteiten die ook door veel websites met een lage tot zeer lage review score worden gebruikt. High end domein registratie bureaus hebben een uitgebreid "Ken uw klant" proces. Dit is onaantrekkelijk voor online oplichters. Het kan pech zijn dat zo veel websites met een lage trust score het domein registratie bedrijf gebruiken, maar we hebben toch de review rating van de website gereduceerd om zeker te zijn.

    We hebben een SSL-certificaat geïdentificeerd, wat betekent dat de gegevens die worden gedeeld tussen uw browser en de website gecodeerd zijn en niet door anderen kunnen worden gelezen. SSL-certificaten worden altijd gebruikt door betrouwbare en veilige websites. Helaas gebruiken oplichters ook steeds vaker (gratis) SSL-certificaten, dus het is geen garantie dat u een betrouwbare website bezoekt.

    Deze site lijkt diensten voor het delen van bestanden aan te bieden. Bezoekers kunnen documenten, audiobestanden en videobestanden uploaden en uitwisselen. Het delen van bestanden brengt echter gevaren met zich mee, zoals virusinfecties, hacking en het verlies of de openbaarmaking van gevoelige informatie. De voordelen van ¹file sharingº worden overschaduwd door het risico dat uw apparatuur en gegevens worden blootgesteld aan bedreigingen en aanvallen indien geen passende beveiligingsmaatregelen worden genomen. Daarom adviseren wij u uiterst voorzichtig te zijn met het delen of downloaden van gegevens van dergelijke sites.

    Feiten over apk4love.com

    Feiten

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Whois gegevens

    hidden

    Website data

    Website

    apk4love.com

    Titel

    APK4LOVE – Download Best MOD Apps, Premium VIP Apps for Android/iOS

    Omschrijving

    Download Best MOD Apps, Premium VIP Apps for Android/iOS

    Domein leeftijd

    over 1 jaar

    Geldigheid SSL certificaat

    valid

    SSL certificaat type

    Low - Domain Validated Certificates (DV SSL)

    SSL uitgever

    Let's Encrypt

    Whois registratie datum

    2023-04-27

    Whois datum laatste update

    2023-12-09

    Whois vernieuwingsdatum

    2024-04-27

    Tags

    Language - English

    Server

    ISP

    FRANCISCO DIAS

    Land

    LU

    Registrar

    Naam

    NameCheap, Inc.

    IANA ID

    1068

    registrar website

    http://www.namecheap.com

    Email

    abuse@namecheap.com

    Telefoon

    +1.6613102107

    Naam van de server

    IP

    193.108.130.12


    HTTP status

    200


    Doel

    ns1.private-nameserver.net.

    IP

    205.185.112.66

    Land

    US


    Doel

    ns2.private-nameserver.net.

    IP

    199.195.255.66

    Land

    US


    Gerelateerde domeinen

    Klik hier om te zien welke domeinen op de zelfde server worden gehost als apk4love.com.

    Powered byDomain Crawler

    Is dit jouw website?

    Indien je de eigenaar bent van deze site, kan je gratis je bedrijfsgegevens en beoordelingen beheren.

    Claim Website

    Over dit rapport

    De review is doorzocht 777 keer opgezocht.

    First analyzed: 2023-08-10 23:32:26.Laatste Update: 2024-04-16 23:35:30

    Populaire verhalen

    Hoe herken je een scamwebsite?

    Naarmate de invloed van het internet toeneemt, neemt ook de prevalentie van online oplichting toe. Er zijn oplichters die allerlei soorten beweringen doen om slachtoffers online in de val te lokken - van valse investeringsmogelijkheden tot online winkels - en het internet stelt hen in staat om vanuit elk deel van de wereld anoniem te opereren. Het herkennen van online oplichting is een belangrijke vaardigheid, omdat de virtuele wereld steeds meer deel uitmaakt van elk facet van ons leven. De onderstaande tips helpen je de tekenen te herkennen die erop kunnen wijzen dat een website een zwendel kan zijn.Gezond verstand: Te mooi om waar te zijnAls je online op zoek gaat naar goederen, kan een geweldige deal heel aanlokkelijk zijn. Een Gucci tas of een nieuwe iPhone voor de helft van de prijs? Wie zou zo'n deal niet willen? Oplichters weten dit ook en proberen er misbruik van te maken.Als een online deal te mooi lijkt om waar te zijn, denk dan twee keer na en controleer alles dubbel. De makkelijkste manier om dit te doen is door hetzelfde product te bekijken op concurrerende websites (die je vertrouwt). Als het prijsverschil enorm is, is het misschien beter om de rest van de website te controleren.Bekijk de links naar sociale mediaSociale media vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van e-commercebedrijven en consumenten verwachten vaak dat online winkels aanwezig zijn op sociale media. Oplichters weten dit en plaatsen vaak logo's van sociale mediasites op hun websites. Krabben onder

    Lees verder
    Hoe krijg ik geld terug van een scammer?

    Dus het ergste is gebeurd - je realiseert je dat je te snel je geld hebt gegeven en dat de site die je hebt gebruikt een scam was - wat nu? Ten eerste, wanhoop niet!!!Als je denkt dat je bent opgelicht, is het eerste wat je moet doen als je een probleem hebt gewoon je geld terugvragen. Dit is de eerste en makkelijkste stap om te bepalen of je te maken hebt met een echt bedrijf of met oplichters. Helaas is je geld terugkrijgen van een oplichter niet zo eenvoudig als het gewoon vragen.Als je inderdaad te maken hebt met oplichters, varieert de procedure (en de kans) om je geld terug te krijgen afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt.PayPalDebetkaart/CreditkaartOverschrijvingOverschrijvingGoogle BetalenBitcoinPayPalAls je PayPal hebt gebruikt, heb je een grote kans dat je je geld terugkrijgt als je bent opgelicht. Op hun website kun je binnen 180 kalenderdagen na je aankoop een geschil indienen.Voorwaarden om een geschil in te dienen:De eenvoudigste situatie is dat je bij een online winkel hebt besteld en dat het niet is aangekomen. In dit geval is dit wat PayPal stelt: "Als je bestelling nooit aankomt en de verkoper geen bewijs van verzending of levering kan overleggen, krijg je je geld volledig terug. Zo simpel is het."De oplichter heeft je een heel ander artikel gestuurd. Je hebt bijvoorbeeld een PlayStation 4 besteld, maar in plaats daarvan alleen een Playstation-controller ontvangen.De staat van het

    Lees verder

    Website meldingen

    Is Forceion.com legitiem of een scam?

    Instahack.thegen.org Review: Kunnen ze echt Instagram-accounts hacken?

    Is Papzap.in Legit of een Scam?

    Read more

    Hulp en informatie

    OplichtingswaarschuwingenMeer informatie over oplichtingBetrouwbare websitesAdvies voor bedrijvenGlobal Scam Country Guide

    Alles zien

    Scam trends

    Oplichters van bankimitaties te slim af zijn

    Cupido of oplichter? Kan je online lover je echt leren investeren?

    Oregon oplichtingsdienst

    Read more

    Schrijf je in vooronze nieuwsbrief

    Thank you!

    apk4love.com review: is apk4love.com betrouwbaar? (2024)

    FAQs

    How do you check if a website is legit? ›

    How to check if a website is legit
    1. Study the address bar and URL.
    2. Investigate the SSL certificate.
    3. Check the website for poor grammar or spelling.
    4. Verify the domain.
    5. Check the contact page.
    6. Look up and review the company's social media presence.
    7. Check for the website's privacy policy.

    How can I tell if an online store is legit? ›

    7 Tips to Check if a Shopping Website is Legit
    1. Always Check Customer Reviews and Ratings. ...
    2. Website URL Speaks for Itself – Look for the Padlock. ...
    3. Verify the Validity of Payment Methods. ...
    4. Contact Through the Provided Email, Address, or Contact Number. ...
    5. Check Their Business Registration. ...
    6. Use a VPN. ...
    7. Follow Your Gut. ...
    8. To Sum It Up.
    Jun 20, 2024

    How do I verify a website is original? ›

    Look for the secure padlock: Chrome, Safari, Internet Explorer and Firefox browsers display a padlock in the URL field to indicate "safe" websites. You can click on the padlock to confirm that the certificate belongs to the same company as the website you are trying to visit.

    Is this company legit or not? ›

    Legal & Financial Documents: Look for public records or shared documents to verify their legitimacy. Licensing: Confirm necessary licenses or registrations. Incorporation Certificate: Validates the company's legal status. Employee Credentials: Genuine companies have staff with real credentials.

    How do you check if a website is safe or not? ›

    A secure website's URL should begin with “https” rather than “http”. The “s” at the end of “http” stands for secure and is using an SSL (Secure Sockets Layer) connection. Your information will be encrypted before being sent to a server. Be sure to click on the “lock” icon to verify that a website is trustworthy.

    How to find out if a company is legit? ›

    How to Check If a Company Is Legitimate
    1. Check the company's website.
    2. Check out their T&Cs and privacy policy.
    3. Look at customer references and reviews.
    4. Run a company credit check.

    Does https mean a website is safe? ›

    HTTPS: What are the differences? HTTPS is HTTP with encryption and verification. The only difference between the two protocols is that HTTPS uses TLS (SSL) to encrypt normal HTTP requests and responses, and to digitally sign those requests and responses. As a result, HTTPS is far more secure than HTTP.

    How do you check a website is reliable when shopping online? ›

    Using Google. You can also use Google to assess the quality of a website before a potential purchase. Type the brand name of the website into Google and without clicking see what auto phrase complete suggestions it offers. If it comes up with words like 'scam', steer well clear.

    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Catherine Tremblay

    Last Updated:

    Views: 6439

    Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

    Reviews: 94% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Catherine Tremblay

    Birthday: 1999-09-23

    Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

    Phone: +2678139151039

    Job: International Administration Supervisor

    Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

    Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.